Support

Kunnen wij u helpen?

Meer weten over iDEAL, incassomachtigen, iDIN of UBL? Offerte ontvangen?

*verplicht

Contact

Contact ons

U kunt ons altijd bellen.
Snellere betalingen, betere machtigingen.

Bluem Payment Services

Plotterweg 31
3821 BB Amersfoort
Netherlands

KvK: 32081330 Amersfoort

+31 (0)85-2220400

werkdagen van 9.00u tot 17.00u

bij spoedzaken buiten kantooruren:
+31 (0)85-2220401

info@bluem.nl

Over Bluem

Wij zijn Bluem

En we verzenden miljoenen digitale rekeningen;
en verwerken dito betalingen per jaar.

In een notendop faciliteert Bluem het verzenden en afhandelen van online betaalverzoeken, facturen, herinneringen en machtigingen.

Bluem is pionier in e-facturatie en e-payment. De toewijding aan betalingsverkeer, passie voor technologie en alles wat daarbij hoort, zit in ons bloed. Met ruim vijftien jaar ervaring in het integreren met IT-systemen, garanderen wij een hoge kwaliteit dienstverlening. Hierdoor kunnen we snel implementeren en inspelen op klantwensen.

Bluem is bekend van FiNBOX en heeft zich de laatste jaren toegelegd op iDEAL, incassomachtigen en iDIN. Daarnaast leveren we factuurportalen en UBL e-factuur oplossingen.

Veel organisaties vertrouwen Bluem hun gegevens toe. Vandaar dat wij garanderen dat alle gegevens op Europese servers in streng beveiligde ruimtes staan die ISAE3000, ISAE3402, PCI DSS en ISO 27001 zijn gecertificeerd. Ons Cloud platform is betrouwbaar, schaalbaar en wordt gemonitord. Dit biedt u dataprotectie en 24/7 beschikbaarheid.

Bluem Payment Services is gevestigd in Amersfoort en heeft haar softwareteam in Sofia (Bulgarije).

Bluem kantoor, Amersfoort
Bluem servers,
Amsterdam & Oude Meer

Ons Team

Het team

Enkele teamleden stellen zich even voor.

Rieko Kester

Directeur

 

 

 

 

Rieko KesterRieko is een ondernemer pur sang met een passie voor new business. Tijdens zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit zag de eerste venture het levenslicht. Na ervaring opgedaan te hebben in business development en management consulting jobs bij o.a. KLM, Philips Thailand en KPMG Consulting is Rieko in 2000 gestart bij Bluem, tezamen met o.a. Atos Nederland en Scan Laser. Vanaf 2002 is Rieko directeur en zet hij zich in voor grootschalige adoptie van e-facturatie en e-payment. Rieko heeft t/m 2017 diverse interbancaire functies vervuld onder auspiciën van de Betaalvereniging Nederland en NVB inzake finbox.

Georg Tuparev

Senior Software Architect

 

 

 

 

Sinds 2002 is Georg werkzaam voor Bluem. Georg is een bevlogen internetveteraan en ervaren ontwikkelaar van weboplossingen in de FiNTECH wereld. Hij heeft een universitaire achtergrond en een passie voor wiskunde, natuurkunde en astrologie. Georg stuurt het softwareteam in Sofia aan en is het bruggehoofd.

Georgi (Douglas) Karageorgiev

Software Engineer

 

 

 

 

Douglas is vanaf 2007 in dienst bij Bluem en verantwoordelijk voor de externe connecties, certificaatmanagement, notificatietools en monitoring van de productiesystemen. Voordat Douglas bij Bluem kwam vervulde hij soortelijke functies in de eCommerce sector.

Irina Popova

Senior Software Developer

 

 

 

 

Irina is sinds 2002 werkzaam voor Bluem en is hoofdontwikkelaar. Zij stuurt en coacht het software developmentteam in Sofia.

Frans Schippers

Senior System Engineer

 

 

 

 

Sinds 2007 is Frans actief voor Bluem. Data centers, hardware, OS, firewall, beveiliging en systeeminrichting behoren tot zijn aandachtsgebieden. Frans is een IT veteraan die ruimschoots zijn sporen heeft verdiend op het gebied van o.m. beveiliging, dataprotectie en system engineering.

Tom van Loon

Sales Support

 

 

 

 

Tom van Loon Tom is onze enthousiaste trainee sales support. Tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht heeft hij ervaring kunnen opdoen bij diverse succesvolle bedrijven. In 2017 is hij gestart bij Bluem en thans ondersteunt Tom de verkoop, marketing en communicatie naar klanten en prospects.

RESOURCES

Online betalen en identificeren 2018

Een markt volop in beweging met tal van nieuwe ontwikkelingen en initiatieven in online betalen, digitaal machtigen en identificatiediensten. Wij volgen de trends op de voet. Kennis die we graag met u delen.

PARTNERS

Samen maken we het verschil

Een oud Chinees gezegde zegt: ‘Alleen loop je sneller, samen loop je verder.’ Wij zijn ervan overtuigd dat dit waar is. En wij niet alleen. Zo werkt Bluem al jaren intensief samen met professionele partners zoals softwarebedrijven, financiële instellingen en portaal/webbouwers die allemaal hetzelfde doel hebben: organisaties helpen bij het verbeteren van het betaalgemak.